SOS Fshatrat e Fëmijëve
1
2
3

     

Ju jeni këtu: Njoftime

JOB Application - Project Manager

Print

JOB Application - Project Manager

 

Project Manager JOB APPLICATION.pdf
Project Manager JOB APPLICATION.pdf
  Project Manager JOB APPLICATION.pdf    

Ftese per oferte- Sherbime pastrimi

Print

Ftese per oferte- Sherbime pastrimi

 

Ftese per oferte- Sherbime pastrimi.pdf
Ftese per oferte- Sherbime pastrimi.pdf
  Ftese per oferte- Sherbime pastrimi.pdf    

We are looking for TICKET FLIGHTS TIRANA-CZECH REPUBLIC PRAGE-TIRANA FOR 15 PARTICIPANTS, TRAVEL INSURANCE AND ACCOMODATION FOR 15 PARTICIPANTS IN FEBRUARY WITH POTENTIAL DATES 18-19 FEBRUARY 2020

Print

We are looking for TICKET FLIGHTS TIRANA-CZECH REPUBLIC PRAGE-TIRANA FOR 15 PARTICIPANTS, TRAVEL INSURANCE AND ACCOMODATION FOR 15 PARTICIPANTS IN FEBRUARY WITH POTENTIAL DATES 18-19 FEBRUARY 2020

 


Kriteret jane tek linku i me poshtem

www.soskd.org.al/doc/TENDERFORTicketFlightandAccomodation.zip


 

Behu Nene ose teze ne nje familje te SOS fshatit te femijeve

 

Behu Nene ose teze ne nje familje te SOS fshatit te femijeveShoqata SOS Fshatrat e Fëmijëve Shqipëri është një organizatë private, humanitare, jo-politike dhe jo fetare, që ofron kujdes afatgjatë me bazë familjare për fëmijët, të cilët kanë humbur prindërit apo që për arsye të ndryshme nuk mund të jetojnë me prindërit e tyre. SOS Fshatrat e Fëmijëve mbështet gjithashtu fëmijët dhe familjet në nevojë përmes projekteve, që synojnë zhvillimin e kapaciteteve të tyre.

Si nje profesioniste e kujdesit per femijen, SOS nena jeton se bashku me femijet e saj, drejton zhvillimin e tyre, menaxhon shtepine ne menyre te pavarur. Ajo perkushtohet me profesionalizem dhe dashuri ne kujdesin per femijet. Ne punen e saj te perditeshme ajo ndihmohet nga SOS tezja.

Detyrat dhe pergjegjesite kryesore

1) SOS Nena ofron perkujdesje afatgjate dhe krijon lidhje te perhershme shpirterore dhe
emocionale me femijet qe jane ne kujdesin e saj;
2) Krijon nje ambient te ngrohte, te dashur dhe te sigurte familiar per femijet e
besuar kujdesit te saj; perkushtohet me profesionalizem dhe dashuri ne kujdesin per femijet.
3) Drejton SOS-Familjen nepermjet ndermarrjes se veprimeve dhe vendimeve per femijet e
besuar kujdesit te saj ne rolin e prindit;
4) Krijon nje ambient mikprites per femijen e porsaardhur dhe bashkepunon ngushtesisht
me stafin tjeter te SOS Fshatit te Femijeve;
5) Miremban marredheniet familjare me femijet qe largohen nga kujdesi i saj;


Kerkesat per kandidaten:

1) Grua e moshes 35 50 vjeç, pa impenjime familjare (qe do te thote e pamartuar, ose pa femije ne ngarkim);
2) Te jete e gatshme te jetoje ne SOS-Fshatin e Femijeve Tirane; E gatshme per nje perkushtim afatgjate ndaj kujdesit per femijet e SOS Fshatit te Femijeve.
3) Te kete perfunduar arsimin e mesem (12 vjet); preferohet, te kete kryer trainime ne fushen e kujdesit per femijet;
4) Te kete nje eksperience pune jo me pak se 5 vjet ne rritjen dhe edukimin e femijeve;
5) Te jete e afte dhe te kete deshire te kryeje te gjitha detyrat normale te nje nene / amvise per kujdesin ndaj femijeve;
6) Te kete shendet te mire fizik dhe mendor;
7) Te kete durim dhe komunikim te mire;
8) Te jete e afte te mesoje dhe te kete deshire per tu permiresuar ne punen me femijet ne veshtiresi.

Perfitimet e nenes SOS

SOS Nena shperblehet me nje rroge mujore, e cila eshte atraktive dhe konkuruese ne tregun shqiptar.
Ajo jeton me SOS femijet, ne Fshatin SOS ne nje shtepi te kompletuar, me shpenzimet e organizates.
Perfiton 30 dite kalendarike pushim vjetor;
Perfiton falas nje check-up mjekesor ne vit si dhe rimbursim per shpenzimet e tjera mejekesore;
SOS Fshati i ofron siguri dhe qendrueshmeri per te ardhmen, nje program te vecante pensioni.
SOS Nena kryen trajnime te vazhdueshme gjate gjithe karrieres se saj.


Personat e interesuar jane te ftuar te paraqesin nje C.V. ne adresen Rr.Hermann Gmeiner,
Sauk - Tirane; enkelejda.tefa@soskd.org.al Tel: +355 4 4536901 ext 33

 

Shitet makinë OPEL ZAFIRA nëpërmjet ankandit

Print

Shitet makinë OPEL ZAFIRA nëpërmjet ankandit Ky ankand do të aktivizohet për një periudhë 3 javore, nga data: 28/10/2019 deri më 18/11/2019, ora 16:00. Makina OPEL ZAFIRA do të shitet duke u bazuar në rregullat si më poshtë: Në vijim gjendet një përshkrim i detajuar i makinës, gjendja aktuale, funksionaliteti si dhe foto. Shoqata SOS Fshatrat e Fëmijëve Shqipëri nuk jep asnjë garanci për mjetin e publikuar në ankand. Makina do të shitet në gjendjen ekzistuese. Makina apo pjesë të saj nuk mund të kthehen apo të rimbursohen. Në ankand mund të marrin pjesë të gjithë personat resident mbi moshën 18 vjeç, i/e aftë për të hyrë në marrëdhënie shitblerjeje, si dhe çdo operator ekonomik i interesuar që ndodhet në territorin e Republikës së Shqipërisë. Për rregullat dhe kushtet e ankandit, ju lutemi të klikoni në linkun e mëposhtëm:

 

Rregullat dhe kushtet e ankandit-Opel Zafira.pdf
  Rregullat dhe kushtet e ankandit-Opel Zafira.pdf    

MENU