SOS Fshatrat e Fëmijëve
1
2
3

     

Ju jeni këtu: Kontakt

Kontakte

Print

Zyra Nacionale

 

Rr.Hermann Gmeiner, Sauk
Tel/Fax: +355 4 453 6901
info@soskd.org.al
www.soskd.org.al
www.sos-childrensvillages.org

Nëse dëshironi të referoni raste fëmijësh të cilët kane humbur kujdesin prindëror ose janë në risk për ta humbur dhe të rekomandoni familje vulnerabël dhe në risk, kontaktoni:

Kontakt : Nevila Mucaj

E-mail: nevila.mucaj@soskd.org.al


Kontakt : Migena Loli

Email: migena.loli@soskd.org.al


Për tu informuar për programet e organizatës në nivel ndërkombëtar: www.sos-childrensvillages.org

 

MENU